Veva Vaktest

Kalender Open Dagen

VeVa kent diverse dagen waarop je meer informatie over de opleiding kunt krijgen.

24 aug 2021
Meer informatie
kleden in Soesterberg

Op dinsdag 24 augustus ga je kleding passen in Soesterberg. Je wordt om 7.45 uur op school, Egelantierstraat Leeuwarden verwacht. De bus staat voor je klaar. Je bent verplicht in de bus een mondkapje te dragen. We rekenen op je aanwezigheid. Alleen met een geldige reden kun je je per mail afmelden bij lsteenkamer@rocfriesepoort.nl

Locatie

Egelantierstraat 70
8924EP Leeuwarden

Routebeschrijving

30 aug 2021
Meer informatie
DEFINITIEVE INSCHRIJVING NA INTAKE ROCVA/VEILIGHEIDSCOLLEGE. VEVA (SCHOOLJAAR 2021-2022), 30 AUGUSTUS 2021 09:00 TOT 10.30

Deze activiteit is ALLEEN bedoeld voor de studenten die al een intake hebben gehad en die zijn ingeschreven bij het ROC van Amsterdam/Veiligheidscollege. Het aanmelden voor deze activiteit is nodig voor de inschrijving bij defensie. Je ontvangt de uitleg over de eerste administratieve handelingen.. Als je vragen hebt, dan kun je die sturen naar veiligheidscollege@rocva.nl

Locatie

Fraijlemaborg 135
1102CV Amsterdam

Routebeschrijving

31 aug 2021
Meer informatie
VOORLOPIGE PLAATSING 2021

Als je bent aangemeld voor de opleiding VEVA én je hebt informatie en een mail van ROC Midden Nederland gehad dat je je voor deze activiteit moet inschrijven, dan kun je dat hier doen.

Let op: Deze activiteit is uitsluitend bedoeld voor het aanmaken van een account bij Defensie en het afronden van administratieve zaken.

Heb je vragen over het inschrijven, of kom je er niet uit, mail dan naar mevrouw Ederveen via mailadres h.ederveen@rocmn.nl.

Ben je nog niet aangemeld bij ROC Midden Nederland, doe dit dan éérst via deze link en wacht af totdat je bericht hebt gehad dat je voorlopig bent geplaatst.

Locatie

Dasseweide 3
3437WN Nieuwegein

Routebeschrijving

07 sep 2021
Meer informatie
Definitieve inschrijving NA intake Deltion College VEVA (schooljaar 2021-2022)

Deze activiteit is ALLEEN bedoeld voor de studenten die al een intake hebben gehad. Het aanmelden voor deze activiteit is nodig voor de inschrijving bij defensie. Je schrijft je dus in op Deltion én na of tijdens de intake bij defensie.

Je ontvangt de uitleg over de eerste administratieve handelingen.

LET OP: Je meldt je eerst aan voor de opleiding via www.deltion.nl. Daarna volgt de uitnodiging voor de intake en zal je worden geïnformeerd over deze te nemen stappen.

Als je vragen hebt, dan kun je die sturen naar infoveva@deltion.nl

Meer info

Locatie

Mozartlaan 15
8031AA Zwolle

Routebeschrijving

09 sep 2021
Meer informatie
Verplichte voorlichting Veiligheid en Vakmanschap ROC Nijmegen

Naast het veiligheidsdeel van je opleiding kies je een speciaal vak dat de basis legt voor je uiteindelijke functie binnen de Krijgsmacht. Vandaar de naam: Veiligheid en Vakmanschap.

Je kunt kiezen uit: Aankomend Onderofficier Grondoptreden (niveau 3) Aankomend Medewerker Grondoptreden (niveau 2) Allround Medewerker Beheer IT-systems and devices (niveau 3) Aankomend Bedrijfsautotechnicus (niveau 2)

De combinatie van je beroep als militair met een technische uitstroomrichting is een goede keus. Ook in de burgermaatschappij kun je met een technische achtergrond namelijk altijd wel een uitdagende baan vinden.

Meer info

Locatie

begijnenstraat 2
5831EM Boxmeer

Routebeschrijving

02 nov 2021
Meer informatie
Webinar VeVa ROC Mondriaan

Schrijf je in voor een Webinar voor de VeVa-opleiding en ontdek jouw mogelijkheden bij Defensie. Tijdens de opleiding VeVa niveau 2 of niveau 3 word je voorbereid om aan de slag te gaan bij Defensie. Een Defensie recruiter en een docent vertellen tijdens de Webinar meer over de inhoud van de opleidingen en het beroepsveld dat daarbij hoort.

We raden je aan deze webinar te volgen in een rustige omgeving, bij voorkeur op een laptop of desktop. Het is ook mogelijk om deze webinar te volgen op een mobiele telefoon of tablet.

Locatie

Helenastraat 11
2595HA 's-Gravenhage

Routebeschrijving

Altijd een ROC in de buurt

Vind de richting die bij jou past

Doe de Veva-vaktest

Ouder of decaan?

Hier vindt u alle informatie

Alles over VEVA