Veva Vaktest

Kalender Open Dagen

VeVa kent diverse dagen waarop je meer informatie over de opleiding kunt krijgen.

02 mrt 2021
Meer informatie
Webinar VeVa ROC Mondriaan

Schrijf je in voor een Webinar voor de VeVa-opleiding en ontdek jouw mogelijkheden bij Defensie. Tijdens de opleiding VeVa niveau 2 of niveau 3 word je voorbereid om aan de slag te gaan bij Defensie. Een Defensie recruiter en een docent vertellen tijdens de Webinar meer over de inhoud van de opleidingen en het beroepsveld dat daarbij hoort.

We raden je aan deze webinar te volgen in een rustige omgeving, bij voorkeur op een laptop of desktop. Het is ook mogelijk om deze webinar te volgen op een mobiele telefoon of tablet.

Locatie

Helenastraat 11
2595HA 's-Gravenhage

Routebeschrijving

03 mrt 2021
Meer informatie
Voorlichtingswebinar Dulon College (ROC A12) (op uitnodiging)

Zodra je aangemeld bent voor een VeVa-opleiding bij het Dulon College (ROC A12) ontvang je een uitnodiging voor een informatieavond en het verzoek om je op mijn.werkenbijdefensie.nl aan te melden voor het Webinar. Dit Webinar is niet vrij toegankelijk maar woon je digitaal bij op basis van de uitnodiging samen met je ouders of verzorgers.

Ben je nog niet aangemeld voor een VeVa-opleiding bij het Dulon College? Meld je dan eerst aan voor een opleiding op www.duloncollege.nl en vervolgens meld je je op mijn.werkenbijdefensie.nl aan voor de voorlichting.

Meer info

04 mrt 2021
Meer informatie
Kennismaking / intake 4-3-20121

Deze intakedag is alleen voor leerlingen die zich reeds hebben aangemeld voor een van onze VEVA opleidingen en hiervoor ook een uitnodiging hebben ontvangen. Als jij je nog niet hebt aangemeld doe dat dan snel.

Aanmelden kan op www.roctilburg.nl

Beschrijving:

Tijdens de intakedag gaan wij kijken of je fysiek in staat bent om te kunnen starten aan de opleiding en of je een goed beeld hebt van de opleiding. De intakedag bestaat uit 4 delen: 1. Algemene sporttest. Deze bestaan uit Push-up’s, Sit-up’s en de Coopertest. 2. Terreinwerk (buitensport) 3. Leiding geven (voor niveau 3 leerlingen) 4. Intakegesprek Alle informatie om de intake goed voor te bereiden is als naar jou verstuurd. Je krijgt na het gesprek direct te horen of je een plaatsing binnen de opleiding krijgt.

Meer info

Locatie

Gershwinstraat 10
5012AR Tilburg

Routebeschrijving

10 mrt 2021
Meer informatie
online informatie avond

Deze voorlichtingsavond is verplicht om je definitief te kunnen inschrijven voor de Veva-opleiding bij de Friese Poort. Je mag maximaal 1 ouder/verzorger meenemen (wel gewenst om iemand mee te nemen).

Deze avond wordt gehouden op onze locatie op de Egelantierstraat in Leeuwarden. Mocht dit i.v.m. de regels van het R.I.V.M. niet kunnen plaatsvinden, dan sturen we je een mail. Zorg dat je op tijd aanwezig bent.

We kunnen maar een beperkt aantal mensen toelaten, als je je aanmeldt, rekenen we op je komst.

Locatie

Egelantierstraat 70
8924EP Leeuwarden

Routebeschrijving

11 mrt 2021
Meer informatie
Voorlichtingsavond VeVa-opleidingen Landstede Harderwijk - DIGITAAL

Het bijwonen van één van de VeVa-voorlichtingsavonden is een verplicht onderdeel van de aanmeldingsprocedure van de opleidingen Landstede Veiligheid & Vakmanschap in Harderwijk. Bij Landstede worden de volgende VeVa-opleidingen aangeboden: - VeVa-Verzorgende IG niveau 3 - VeVa-Verpleegkundige niveau 4 - VeVa-Bedrijfsautotechnicus niveau 2 - VeVa-Eerste bedrijfsautotechnicus niveau 3 - VeVa-Aankomend medewerker Grondoptreden niveau 2 - VeVa-Aankomend onderofficier Grondoptreden niveau 3

Tijdens de voorlichtingsavond wordt verteld over de mogelijkheden bij Defensie en over de verschillende beroepsopleidingen van Veiligheid en Vakmanschap (VeVa) binnen Landstede Harderwijk. Zodra je je hebt aangemeld voor deze voorlichtingsavond ontvang je een uitnodiging per brief. De voorlichtingsavond is zowel voor de aankomende studenten als hun ouder(s)/verzorger(s), ouders dienen verplicht aanwezig te zijn. De avond begint om 18.30 uur en duurt tot ongeveer 20.30 uur. De VeVa-voorlichtingsavond wordt gehouden op: - Locatie kazerne Kranenburg Mecklenburglaan 3 3843 BN Harderwijk LET OP WIJZIGING: de voorlichting zal deze avond digitaal plaatsvinden.

LET OP: dit is geen open huis, alleen een voorlichtingsavond! Voor een impressie van onze locatie en opleidingen, kun je via onderstaande twee linken een korte promofilm bekijken:

[youtube="https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=sSZ_HzxADSQ"]https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=sSZ_HzxADSQ"] [youtube="https://www.youtube.com/watch?v=LQ8WU-KUAe4&feature=youtu.be"]

Meer info

Locatie

Mecklenburglaan 3
3843BN Harderwijk

Routebeschrijving

Altijd een ROC in de buurt

Vind de richting die bij jou past

Doe de Veva-vaktest

Ouder of decaan?

Hier vindt u alle informatie

Alles over VEVA