Veva Vaktest

Kalender Open Dagen

VeVa kent diverse dagen waarop je meer informatie over de opleiding kunt krijgen.

30 sep 2020
Meer informatie
Reeds aangenomen leerlingen

Je bent kameraadschappelijk en wilt graag anderen helpen. Je kunt tegen stress. Je kunt goed leidinggeven, maar ook opdrachten van anderen ontvangen. Daarnaast heb je een goede lichamelijke conditie. Je kunt best even van huis zijn. En natuurlijk: je wilt heel graag bij Defensie werken. Kom dan bij de VeVa opleiding bij het ROC van Twente.

01 okt 2020
Meer informatie
Achteraf inschrijven (op verzoek)

Heb je interesse in de opleiding VEVA op het Graafschap College? Je aanmelden voor komend schooljaar werkt als volgt:

Je meldt je aan voor de opleiding VEVA op het Graafschap College via de website www.graafschapcollege.nl. Vervolgens krijg je van school een uitnodiging voor de voorlichtingsavond en de toelatingsdag.

De voorlichtingsavond is de eerste, verplichte, stap in de toelatingsprocedure van de opleiding VEVA. De uitnodiging hiervoor ontvang je van het Graafschap College. Heb je nog geen uitnodiging ontvangen? Schrijf je dan eerst in voor de opleiding VEVA op de website van school: www.graafschapcollege.nl

Meer info

Locatie

Sportweg 3
7006GJ Doetinchem

Routebeschrijving

01 okt 2020
Meer informatie
Voorlichtingsavond VeVa-opleidingen Landstede Harderwijk

Het bijwonen van één van de VeVa-voorlichtingsavonden is een verplicht onderdeel van de aanmeldingsprocedure van de opleidingen Landstede Veiligheid & Vakmanschap in Harderwijk. Bij Landstede worden de volgende VeVa-opleidingen aangeboden: - VeVa-Verzorgende IG niveau 3 - VeVa-Verpleegkundige niveau 4 - VeVa-Bedrijfsautotechnicus niveau 2 - VeVa-Eerste bedrijfsautotechnicus niveau 3 - VeVa-Aankomend medewerker Grondoptreden niveau 2 - VeVa-Aankomend onderofficier Grondoptreden niveau 3

Tijdens de voorlichtingsavond wordt verteld over de mogelijkheden bij Defensie en over de verschillende beroepsopleidingen van Veiligheid en Vakmanschap (VeVa) binnen Landstede Harderwijk. Zodra je je hebt aangemeld voor deze voorlichtingsavond ontvang je een uitnodiging per brief. De voorlichtingsavond is zowel voor de aankomende studenten als hun ouder(s)/verzorger(s), ouders dienen verplicht aanwezig te zijn. De avond begint om 18.30 uur en duurt tot ongeveer 20.30 uur. De VeVa-voorlichtingsavond wordt gehouden op: - Locatie kazerne Kranenburg Mecklenburglaan 3 3843 BN Harderwijk

LET OP: dit is geen open huis, alleen een voorlichtingsavond! Voor een impressie van onze locatie en opleidingen, kun je via onderstaande twee linken een korte promofilm bekijken:

[youtube="https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=sSZ_HzxADSQ"]https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=sSZ_HzxADSQ"] [youtube="https://www.youtube.com/watch?v=LQ8WU-KUAe4&feature=youtu.be"]

Meer info

Locatie

Mecklenburglaan 3
3843BN Harderwijk

Routebeschrijving

01 okt 2020
Meer informatie
Voorlichting

Wil jij graag werken bij Defensie? Onze opleidingen Veiligheid en Vakmanschap (VeVa) stomen je klaar voor een baan bij Defensie. Tegelijkertijd haal je een mbo-vakdiploma. VeVa-opleidingen zijn er in allerlei richtingen, zoals Maritiem, Grondoptreden of de Koninklijke Luchtmacht. Heb je interesse in techniek? Kies dan voor de ICT-opleiding of Bedrijfsautotechniek. VeVa-opleidingen kun je volgen op niveau 2 of 3.

Na het afronden van de opleiding, kun je op verschillende plekken aan de slag binnen Defensie. Besluit je na je opleiding dat Defensie toch niets voor jou is, dan heb je een erkend mbo-vakdiploma op zak.

Het bijwonen van een voorlichtingsbijeenkomst is verplicht om je te kunnen inschrijven voor de opleiding!

Meld je aan via onderstaande button MEER INFO. Je komt dan op de website van de Zadkine Veiligheidsacademie. Zoek hier de juiste opleiding en meld je voor de voorlichting aan via de roze aanmeldbutton. Je ontvangt dan een uitnodiging voor de eerstvolgende (digitale) voorlichting!

Meer info

Locatie

Campusplein 16
3192CD Hoogvliet Rotterdam

Routebeschrijving

08 okt 2020
Meer informatie
Verplichte voorlichting Veiligheid en Vakmanschap

Naast het veiligheidsdeel van je opleiding kies je een speciaal vak dat de basis legt voor je uiteindelijke functie binnen de Krijgsmacht. Vandaar de naam: Veiligheid en Vakmanschap.

Je kunt kiezen uit: Aankomend Onderofficier Grondoptreden (niveau 3) Aankomend Medewerker Grondoptreden (niveau 2) Allround medewerker IT systems and devices VeVa (niveau 3) Aankomend Bedrijfsautotechnicus (niveau 2)

De combinatie van je beroep als militair met een technische uitstroomrichting is een goede keus. Ook in de burgermaatschappij kun je met een technische achtergrond namelijk altijd wel een uitdagende baan vinden.

Voor meer vragen over de opleiding: intakeveva@roc-nijmegen.nl

Meer info

Locatie

begijnenstraat 2
5831EM Boxmeer

Routebeschrijving

Altijd een ROC in de buurt

Vind de richting die bij jou past

Doe de Veva-vaktest

Ouder of decaan?

Hier vindt u alle informatie

Alles over VEVA