Veva Vaktest

Kalender Open Dagen

VeVa kent diverse dagen waarop je meer informatie over de opleiding kunt krijgen.

27 mei 2019
Meer informatie
Informatie avond

Inschrijven voor de Veiligheid en Vakmanschap opleidingen niveau 2, 3 en 4 kan alleen als je een voorlichtingsavond hebt bijgewoond. De voorlichtingsavonden worden verzorgd door ROC Friese Poort in samenwerking met Defensie. Meld je zo snel mogelijk aan voor een van de voorlichtingsavonden VEVA op www.rocfriesepoort.nl/ en ontvang jouw uitnodiging voor de eerste stap in de toelatingsprocedure: de verplichte voorlichtingsavond.

Meer info

Locatie

Egelantierstraat 70
8924EP Leeuwarden

Routebeschrijving

27 mei 2019
Meer informatie
Voorlichting Dulon College (ROC A12)

Zodra je aangemeld bent voor een VeVa-opleiding bij het Dulon College (ROC A12) ontvang je een uitnodiging voor een informatieavond en het verzoek om je op mijn.werkenbijdefensie.nl aan te melden voor de voorlichting. De voorlichting is niet vrij toegankelijk maar woon je bij op basis van de uitnodiging samen met je ouders of verzorgers. 

Ben je nog niet aangemeld voor een VeVa-opleiding bij het Dulon College? Meld je dan eerst aan voor een opleiding op www.duloncollege.nl en vervolgens meld je je op mijn.werkenbijdefensie.nl aan voor de voorlichting. 

Meer info

01 jun 2019
Meer informatie
Achteraf aanmelden Koning Willem 1 College

Dit betreft een voorlichting (intake) die al plaats heeft gevonden, als je deel hebt genomen aan een voorlichting (intake) bij Koning Willem 1 College.

meld je aan...

Je zal per mail de vervolg stappen voor je Defensie account ontvangen..

Meer info

Locatie

Onderwijsboulevard 1
5223DE 's-Hertogenbosch

Routebeschrijving

03 jun 2019
Sluit
Voorlichting

We hopen je een volledig beeld te kunnen geven van wat onze opleiding allemaal inhoudt.

Voor het bijwonen van een voorlichtingsavond, dien je je ook bij deze site aan te melden. Dit doe je, door onderaan deze pagina op de oranje inschrijfknop te klikken.

Je ontvangt van ons een persoonlijke uitnodiging voor de voorlichtingsavond, als je je ook voor een opleiding hebt aangemeld bij: www.noorderpoort.nl

Mocht je je al bij Noorderpoort hebben aangemeld, dan hoef je dit niet nogmaals te doen.

Tot op de voorlichting.

We zien je graag op de voorlichting! Team VeVa Noorderpoort

Locatie

Winschoterdiep 50
9723AB Groningen

Routebeschrijving

04 jun 2019
Meer informatie
Open dag

Kom langs op de Open dag voor de VeVa-opleiding en ontdek jouw mogelijkheden bij Defensie. Tijdens de opleiding VeVa niveau 2 of niveau 3 word je voorbereid om aan de slag te gaan bij de Koninklijke Landmacht, Luchtmacht, of Marine. Docenten en studenten vertellen op de Open Dag meer over de inhoud van de opleidingen en het beroepsveld dat daarbij hoort.

Meer info

Locatie

Zandlaan 29
6717LN Ede

Routebeschrijving

04 jun 2019
Meer informatie
Voorlichting Veiligheid en Vakmanschap

Kom langs op de informatie avond voor de VeVa-opleiding en ontdek jouw mogelijkheden bij Defensie. Tijdens de opleiding VeVa niveau 2 of niveau 3 word je voorbereid om aan de slag te gaan bij de Koninklijke Landmacht. Docenten en studenten vertellen op de informatie avond meer over de inhoud van de opleidingen en het beroepsveld dat daarbij hoort.

Locatie

Helenastraat 11
2595HA 's-Gravenhage

Routebeschrijving

06 jun 2019
Meer informatie
VeVa-Voorlichtingsavond

Het bijwonen van één van de voorlichtingsavonden is een verplicht onderdeel van de aanmeldingsprocedure van de opleidingen Landstede Veiligheid & Vakmanschap in Harderwijk. Tijdens de voorlichtingsavond wordt verteld over de mogelijkheden bij Defensie en over de verschillende beroepsopleidingen van Veiligheid en Vakmanschap (VeVa) binnen Landstede Harderwijk. Als je je hebt aangemeld bij een van de VeVa-opleidingen bij Landstede Harderwijk, word je automatisch door ons uitgenodigd.

Heb je je (nog) niet aangemeld voor een VeVa-opleiding, maar je wilt wel aanwezig zijn bij de voorlichtingsavond; stuur dan een mailtje naar veva@landstede.nl of geef je op via je Defensie-account. De voorlichtingsavond is zowel voor de aankomende studenten als hun ouder(s)/verzorger(s), ouders zijn verplicht aanwezig te zijn. De avond begint om 18.30 uur en duurt tot ongeveer 20.30 uur. De VeVa-voorlichtingsavond wordt gehouden op: - Locatie kazerne Kranenburg Mecklenburglaan 3 3843 BN Harderwijk

Meer info

Locatie

Mecklenburglaan 3
3843BN Harderwijk

Routebeschrijving

06 jun 2019
Meer informatie
Laatste verplichte voorlichting Veiligheid en Vakmanschap

Naast het veiligheidsdeel van je opleiding kies je een speciaal vak dat de basis legt voor je uiteindelijke functie binnen de Krijgsmacht. Vandaar de naam: Veiligheid en Vakmanschap.

Je kunt kiezen uit:

Aankomend Medewerker Grondoptreden (niveau 2) Aankomend Medewerker Beheer ICT (niveau 3) Aankomend Bedrijfsautotechnicus (niveau 2)

De combinatie van je beroep als militair met een technische uitstroomrichting is een goede keus. Ook in de burgermaatschappij kun je met een technische achtergrond namelijk altijd wel een uitdagende baan vinden.

Meer info

Locatie

Energieweg 25
6541CW Nijmegen

Routebeschrijving

Altijd een ROC in de buurt

Vind jouw Veva opleiding

Doe de Veva-vaktest

Ouder of decaan?

Hier vindt u alle informatie

Alles over VEVA