Veva Vaktest

Kalender Open Dagen

VeVa kent diverse dagen waarop je meer informatie over de opleiding kunt krijgen.

28 mrt 2019
Meer informatie
VeVa Experience day

Wat wil jij doen na de middelbare school? Natuurlijk kies je een vervolgopleiding die je leuk lijkt. Het is belangrijk dat je een goed beeld hebt van de opleidingen en bijbehorende beroepen. Dan kun je pas een goede keuze maken. Tijdens de Landstede Experience Day ga je een dag zelf actief kennismaken met alle Veiligheidsopleidingen van Landstede Harderwijk.

Je voert scenario's uit, krijgt informatie, gaat sporten; je beleeft onze opleidingen zoals we deze aanbieden aan onze studenten. Ook kom je in contact met jonge mensen die al een Veiligheidsopleiding bij Landstede Harderwijk volgen en kun je hun al je vragen stellen.

Iedereen gaat deze dag kennismaken met de opleidingen: - VeVa-Verzorgende IG niveau 3 en VeVa-Verpleegkundige niveau 4 - VeVa-Bedrijfsautotechnicus niveau 2 en VeVa-Eerste bedrijfsautotechnicus niveau 3 - VeVa-Aankomend medewerker Grondoptreden niveau 2 en VeVa-Aankomend onderofficier Grondoptreden niveau 3 - Beveiliger niveau 2, Coördinator beveiliging niveau 3 (direct instromen in niveau 3) en Handhaver Toezicht en veiligheid niveau 3. - Sport

De experience Days organiseren we voor derde- en vierdejaars studenten van de basisberoepsgerichte opleiding, kaderberoepsgerichte opleiding en theoretische-, en gemengde leerweg. Bespreek met je mentor/decaan of je hieraan mag deelnemen. Voor vragen: mail veva@landstede.nl

Meer info

Locatie

Mecklenburglaan 3
3843BN Harderwijk

Routebeschrijving

29 mrt 2019
Meer informatie
geplaatste leerlingen december 2018 en januari 2019 (alleen als je geplaatst bent)

Als je je wil aanmelden voor een activiteit dien je aanwezig te zijn geweest bij een voorlichtingsbijeenkomst en fysieke test. Als je geplaatst bent in december 2018 of januari 2019 hoef je niet meer naar een bijeenkomst van Defensie.

Heb je interesse in de opleiding VEVA meld je dan aan via www.summacollege.nl en ontvang een uitnodiging voor de verplichte voorlichtingsavond en Fysieke testdag in februari. Het bijwonen van een voorlichting is alleen mogelijk op uitnodiging vanuit Summa. De voorlichtingen worden verzorgd door het Summa College in samenwerking met Defensie.

Locatie

Vijfkamplaan 4
5624EB Eindhoven

Routebeschrijving

02 apr 2019
Meer informatie
Informatie avond

Inschrijven voor de Veiligheid en Vakmanschap opleidingen niveau <strong>2, 3 en 4</strong> kan alleen als je een voorlichtingsavond hebt bijgewoond. De voorlichtingsavonden worden verzorgd door ROC Friese Poort in samenwerking met Defensie. Meld je zo snel mogelijk aan voor een van de voorlichtingsavonden VEVA op <a href="http://www.rocfriesepoort.nl/">www.rocfriesepoort.nl</a> en ontvang jouw uitnodiging voor de eerste stap in de toelatingsprocedure: de verplichte voorlichtingsavond.

Meer info

Locatie

Egelantierstraat 70
8924EP Leeuwarden

Routebeschrijving

02 apr 2019
Meer informatie
Informatie avond

Kom langs op de informatie avond voor de VeVa-opleiding en ontdek jouw mogelijkheden bij Defensie. Tijdens de opleiding VeVa niveau 2 of niveau 3 word je voorbereid om aan de slag te gaan bij de Koninklijke Landmacht. Docenten en studenten vertellen op de informatie avond meer over de inhoud van de opleidingen en het beroepsveld dat daarbij hoort

Meer info

Locatie

Helenastraat 11
2595HA 's-Gravenhage

Routebeschrijving

Altijd een ROC in de buurt

Vind jouw Veva opleiding

Doe de Veva-vaktest

Ouder of decaan?

Hier vindt u alle informatie

Alles over VEVA